Ce este JURNALUL NOSTRU?

  Suntem un colectiv de oameni cu vârste diferite, care am conceput şi realizat integral acest site, uniţi de generozitate. Aceasta deoarece, INTERNET-ul, acest mijloc modern şi foarte eficient de comunicaţie devine, din pãcate, din ce în ce mai mult, un mijloc de cãpãtuialã, de afaceri, nu de puţine ori murdare, de propagare a urii, a filmelor mult prea deochiate, a orgiilor sexuale şi a altor murdãrii pe care numai minţi bolnave le pot publica prin acest mijloc nobil: INTERNET-ul.
  Şi aşa ne-am gãsit noi sã încercãm pe cât posibil sã oferim, un pic din ceeace trebuie sã fie INTERNET-ul: un mijloc modern şi integral gratuit de comunicare, informare, instruire, divertisment şi linişte sufleteascã în aceastã lume uneori prea nefiresc de zbuciumatã.
  Vã felicitãm cã ne-aţi gãsit! Sperãm cã ne veţi recomanda şi altora.
JURNALUL NOSTRU
este la dispoziţia vizitatorilor non stop.
  Din cuprins: calendar, meteo, divertisment, pagina religioasã, pentru doamne, util, alte jurnale din România şi strãinãtate, sãnãtate şi multe alte variante de informaţii.
  Site conţine 89 pagini şi este în continuã dezvoltare.
  Depinde de ce pãrere aveţi dvs. despre acest site, pentru dezvoltarea ulterioarã, dar şi pentru modificarea sau corectarea unor pagini sau secţiuni din site. Vã invitãm deci sã complataţi cu opţiunea dvs. sondajul nostru prezentat în stânga paginii.


Navigare plãcutã!